Anka Willems   
© 2024 Anka Willems

St. Vitusstraat 56

NL 9673 AP  Winschoten

+31(0)5 97 42 45 06

www.ankawillems.nl

www.facebook.com/ankawillemsillustrations

Open: op afspraak.

Het werk van Anka Willems is kleurrijk, gedetailleerd en wordt wel beschreven als sprookjesachtig en sfeervol.

Ze maakt gebruik van verschillende materialen en technieken om haar onderwerpen uit te beelden, zoals acrylverf, inkt, houtskool, ecoline en potlood. Haar favoriete onderwerpen zijn Flora, Fauna en Fantasie en die komen dan ook vaak terug in haar werk.

In opdracht maakt ze portretten van mens en dier, illustreert ze boeken voor schrijvers in binnen- en buitenland, maakt ze illustraties voor bedrijven en creëert ze sculpturen van allerlei gevonden en afgedankte materialen.

©  Anka Willems.

Momenteel is ze bezig om haar exclusieve Art Gift Boxes op de markt te zetten. Dit zijn miniatuur tekeningen en schilderijen die op speciaal verzoek worden gemaakt ter gelegenheid van bijvoorbeeld een jubileum, een verjaardag, of het overlijden van een geliefd persoon of huisdier. De Art Gift Boxes worden vergezeld met een mini-ezeltje en een passende doos.

©  Anka Willems.

Naast het tekenen en schilderen is ze ook gaan schrijven. Tot dusver zijn er drie door haarzelf geschreven en geïllustreerde boeken verschenen: het prentenboek Padden op pad, haar gedichtenbundel Aigenwieze wijsjes en haar kleurboek voor volwassenen met de titel Flora, Fauna en Fantasie.

Daarnaast geeft ze ook het komend seizoen weer diverse creatieve cursussen en workshops, zoals de cursus vrij tekenen en schilderen en de workshop tekenen in de natuur met natuurmaterie.

© 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems
© 2024 Anka Willems © 2024 Anka Willems
< Yvonne Struys