Dimorf   
© 2024 Dimorf

Atelier Dimorf

Joke Meeüse

Hoofdweg 43

NL 9697 NB Blijham

+31(0)5 97 56 13 77

www.atelierdimorf.nl

Open: vr-za 10-17 uur en op afspraak.

Joke Meeüse werkt onder de naam DIMORF o.a. schilderen, keramische fantasie objecten en restauratie.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Instituut voor Kunst- en Nijverheidsonderwijs daarna twee jaar privé les bij kunstenaar/docent Pluymers te Amsterdam o.a. voor model en portret tekenen/schilderen. Mede door de diverse masterclasses en symposiums bij diverse bekende kunstenaars o.a. voor glaceren en andere schildertechnieken en veel zelfstudie heb ik mijn huidige niveau bereikt. Daarnaast heb ik verscheidene jaren bij het kunstencentrum te Groningen div. cursussen gevolgd o.a. modeltekenen en boetseren. Toos Hagenaars en Els Eykenaars hebben mij ook het een en ander geleerd over het keramisch werken.

Al deze technische begeleiding heeft mijn werk verrijkt en maakt dat ik mijn fantasiewereld in ieder materiaal kan uitvoeren tot een schilderij of sculptuur.

Mijn vrije werk kunt u het best beschrijven als fantastisch realistisch met een vlaagje surrealisme, in opdracht werk ik realistisch vooral voor portretopdrachten.

Vanaf 1990 tot 2000 heb ik geëxposeerd bij Kabinet Hendrik Beekman te Alkmaar/ Marrum verder door het hele land op diverse locaties.

Voor het restaureren, schoonmaken etc. van oude schilderijen en lijsten kunt u ook bij mij terecht. Tevens geef ik vanaf september tot mei teken en schildercursussen in mijn atelier in vijf dagdelen per week van gem. 10 personen per keer. Tijdens de zomermaanden organiseer ik workshops o.a. landschap schilderen met olie/acrylverf, aquarelleren of sculpturen maken.

© 2024 Dimorf © 2024 Dimorf
© 2024 Dimorf © 2024 Dimorf
© 2024 Dimorf © 2024 Dimorf