Marloes Buigel Boering   
© 2023 Marloes Buigel Boering

Atelier Blossom

+31(0)6 20 88 34 13

www.atelierblossom.nl

Open: op afspraak.

Een dag niet geschilderd is een dag niet geleefd…

Schilderen is voor mij een uitdrukking van mijn manier van leven. Als beelddenker is mijn taal denken in beelden en ik probeer dit te laten zien in mijn schilderijen. Beelden die een momentopname zijn en nog het liefst volop in beweging van mijn innerlijke beleving in deze boeiende wereld.

Zowel eigen emoties als de liefde voor de aarde vinden op deze manier hun weg.

In de schilderijen zoek ik naar een harmonie in kleuren, met een romantische inslag en losse toets probeer ik ook nog wat aan de verbeelding van de kijker over te laten. Het is immers prachtig als de kijker zijn of haar eigen invulling aan het schilderij kan geven!

Kortom als beelddenker probeer ik een verhaal te vertellen, een idee of boodschap weer te geven, soms in een verstilling, verborgen maar ook op luidruchtige en daadkrachtige wijze.

Onderwerpen die ik hiervoor gebruik zijn landschappen en portret/modelschilderijen. Met olieverf werk ik graag in meerdere lagen zodat kleuren altijd weer anders op kunnen lichten, naar mijn idee houdt dat een schilderij boeiend. Naast olieverf werk ik ook graag met inkt, eventueel met acryl vanwege de snelle, intuïtieve mogelijkheid van werken. Op grote vellen papier leg ik beeltenissen vast met kwast en veer.

Vanaf 2018 neem ik jaarlijks deel aan de Tweekarspelen Kunstroute. Sinds 2019 ben ik lid van de Groninger kunstkring de Ploeg. Ook neem ik deel aan diverse exposities in binnen en buitenland en kunstroutes zodat mijn werk in het atelier te zien is.

Mocht je een kijkje willen nemen, je bent altijd van harte welkom!

© 2023 Marloes Buigel Boering © 2023 Marloes Buigel Boering © 2023 Marloes Buigel Boering © 2023 Marloes Buigel Boering © 2023 Marloes Buigel Boering © 2023 Marloes Buigel Boering © 2023 Marloes Buigel Boering © 2023 Marloes Buigel Boering