Sandra Vos
© 2020 Sandra Vos.

www.sandra-vos.nl

Öffnungszeit: nach Vereinbarung.

Ik ben Sandra Vos, een gedreven designer in beeldende kunst. Met passie voor kleuren en vormen, dit samen brengend tot een kleurenpalet op het doek. Veelal gebruik ik alleen mijn handen om te schilderen, ik wil mij één voelen met het doek. Een wit doek, niet wetend waar het mij naar toe leidt is voor mij een constante strijd van emoties en energie, zoekend naar balans en kracht in het schilderij.

Heerlijk vind ik het om met mijn vingers het verf te bewerken, al beeldhouwend de kleuren in elkaar over te laten vloeien. Mijn uitdaging ligt om een specifieke kleur uit te werken in meerdere gradaties. Graag werk ik met dikke verf het brengt zoveel levendigheid in mijn werk. Door laag over laag te werken worden de kleuren intenser en krijgt mijn werk zoveel diepte. Het licht zorgt voor bijzondere speling in het schilderij, elk dagdeel geeft een andere dimensie aan mijn werk.

Bijzonder vind ik het wanneer het schilderij af is om te kijken waar het mij heeft heen geleid…voor mij is dat zeker elke keer een bijzondere ontdekking… Prachtig als men kan wegdromen in mijn schilderijen, men bewust wordt patronen kunnen loslaten en vrij gaan in de wereld om ons heen.

Verwonder, fantaseer en geniet!

© 2020 Sandra Vos.
© 2020 Sandra Vos.
© 2020 Sandra Vos.
© 2020 Sandra Vos.
© 2020 Sandra Vos.
© 2020 Sandra Vos.
© 2020 Sandra Vos.

Oben

Copyright notice   
Impressum
Kontakt